AKŞAM YEMEKLERİ DAHİL KONAKLAMA
YILBAŞI TATİLİ, YILBAŞI TURLARI
BUTİK TUR
GRUPLARA YAPILIR.
BUTİK YILBAŞI DOĞU KARADENİZ BATUM TURU
***** 3 GECE BATUM 5* STANDARDI OTEL KONAKLAMALI*****
*** TRABZONDAN İTİBAREN ARA ULAŞIMLAR, REHBERLİK, 3 GECE BATUM KONAKLAMA, 3 KAHVALTI, 3 AKŞAM YEMEĞİ, BATUM TÜM ÇEVRE GEZİLERİ DAHİL TUR***
Doğa,Tarih, Arkeoloji, Kültür keyfi birarada
Türkiye’nin her noktasından buluşmalı turumuzda siz değerli misafirlerimizi uçak bileti satın alanlarla Sabiha Gökçen Havalimanından Pegasus Havayolları 09:45 Uçuşu ile 11:30 civarı Trabzon'a iniyoruz.
Siz değerli misafirlerimizle saat 11.00 – 12.00 arasında Trabzon Havalimanında buluşuyor, rehberimizin vereceği bilgilerin ışığında Karadeniz Sahil yolunu takiben Gürcistan’a doğru yolculuğumuza başlıyoruz. Rize – Arhavi ve Hopa üzerinden Sarp Sınır Kapısına ulaşıyoruz. Gümrük işlemlerimizin ardından Gürcistan Batum turumuza St. Aziz Andrew ve Gonia Hisarını görerek başlıyoruz.
Tur boyunca kullanacağımız yerel para birimi olan Larilerimizi alıyor, gezimize Keda ile devam ediyoruz. Gürcistan’ın en yüksek şelalelerinden olan Malunseti Şelalesini fotoğraflıyor, Adjara Bölgesindeki bağlarda yetişen üzümlerden üretilen Ojaleshi, Chkhaveri Yerel Şaraplarının tadına bakacağımız KTW Keda Şarap Fabrikasını geziyoruz.
Keda turumuzu tamamlıyor otelimize yerleşiyoruz. Odalarımızda dinlendikten sonra rehberimizin yönlendirmesiyle akşam yemeğimizi alıyor, Batum sokaklarında serbest zaman veriyoruz. Konaklama 5* HOTEL / BATUM
Otelimizde alacağımız kahvaltının sonrasında şehir turu için son hazırlarımızı tamamlıyoruz. Uzun uzadıya uzanan sahilleri, Eski Rus yapıları, doğudan batıya uzanan ticaret yolları ve yüz yıllara meydan okuyan tarihi değerleriyle keşfedilmeyi bekleyen Batum’u gezmeye başlıyoruz.
Şehir turumuza ilk olarak şehir kuşbakışı izleyeceğimiz Anio Tepesine Teleferik ile çıkarak başlıyoruz. Şehirde gezeceğimiz noktaları rehberimizin anlatımı ile izliyor, fotoğraf çekimlerimizi tamamladıktan sonra 1893 Çarlık Döneminde inşa edilen Virgin Mary Kilisesi ile turumuza devam ediyoruz.
Neo-Gotik tarzda inşa edilmiş 3 kubbeli Virgin Mary Kilisesinin gezilmesi sonrasında, , 130 mt yüksekliğindeki Alfabe Kulesi, Neptün Meydanındaki Poseidon Heykeli ve Drama Binası, Memed Abashidzade Bulvarındaki Astronomik Saati, Gürcüler için gücü simgeleyen Medea Heykelinin bulunduğu Avrupa Meydanı, St. Nicolas ve Apostolik Kilisesi, 5700 m2 alanı kapsayan Piazza Meydanı, Batum’daki tek aktif camimiz Orta Camii ve Fener Kulesini gördükten sonra otelimize hareket ediyoruz.
Akşam yemeğini serbest olarak aldıktan sonra, Kurban Said’in başyapıtı Ali ve Nino’nun aşkını anlatan heykeli izliyor, su gösterileri sonrasında otelimize gidiyoruz. Konaklama 5* HOTEL / BATUM
Geç kahvaltının ardından Batum şehir merkezinde; Eski Rus yapıları arasındaki yürüyüşümüzün sonunda serbest zaman veriyoruz. Akşamki eğlenceler için otelimizde dinlenmenin ardından 2019 yılbaşı kutlamaları için rehberimiz tarafından ilginize göre yönlendirme ve bilgilendirme yapılacaktır.
Belirlenen saatte otelimizin lobisinde buluşuyor, 2019 Yılbaşı Hoş geldin partileri için Batum Bulvarda organize edilen havai fişek, konser ve görsel aktivitelerle gece geç saatlere kadar eğleniyoruz. Konaklama 5* HOTEL / BATUM
Otelimizde alacağımız geç kahvaltının ardından Türkiye’ye dönüş için araçtaki yerlerimizi alıyoruz. Sarp Sınır Kapısındaki işlemlerimizin ardından Çay Fabrikası ve Sürmene Bıçakçısında vereceğimiz molaların sonrasında sizleri Trabzon Havalimanına transfer ediyoruz.
Pegasus Havayolları 20:05 Uçuşuyla Havalimanında rehberimizle vedalaşmanın ardından Yılbaşı Doğu Karadeniz Batum turumuzu noktalıyoruz. Farklı Folklorik Turizm turlarında buluşmak dileğiyle vedalaşıyoruz.
NOT : Sümela Manastırı, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından restorasyon, dağ yamacından kaya düşme tehlikesinin ortadan kaldırılması nedeniyle 2015 – 2019 tarihleri arasında 4 yıl süre ile geçici kapatılmıştır.
Tur Ücretine Dahil Olanlar:
Tur Ücreti dışındakiler:
Ana ulaşım Uçak veya Otobüs , Tüm öğle ve Akşam yemekleri, Batum’daki Yılbaşı Eğlencesi ( 120 lari ) , Türsab seyahat sigortası (zorunlu 10 Euro Rez.esnasında tahsil edilir.) tüm öğle Yemekleri ve yemeklerde alınacak içecekler, Otellerdeki mini bar harcamaları , bahşişler ve diğer ekstralar. Belirtilen dışındaki yemekler.
Sizleri Sabah 09:35den itibaren Trabzon Havaalanında karşılıyoruz ve programımıza başlıyoruz.Farklı uçuş saatlerini tercih edenler ofisten bilgi alabilirler.
Turkiyenin her ilinden katılıma açıktır. Ana Ulaşım Uçak ile olup, Ara ulaşımlar katılımcı sayısına göre 17 kişilik Volkswagen Volt, Mercedes Sprinter, 27 kişilik Isuzu Turkuaz ve Novo minibüs araç ile sağlanır.
HATIRLATMA :
GÜRCİSTAN SEYAHATİ İÇİN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER :
* Grup Talep formunu doldururken iletişim bilgilerinizin, doğru ve güncel olduğuna dikkat edin.
* Kişi sayısını ve tur zamanını kesin bir bilgi ile iletiniz.
* Belirtmek istediğiniz hususları lütfen mesajınız kısmından yazınız.
* Dilerseniz bize, 0212 249 40 70 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.